Tramonta_Training_Wat_Ik_Doe_2

Hoe ik ooit begon

Dit jaar ben ik twintig jaar trainer. Na de lerarenopleiding en een post- hbo in volwassen-educatie begon ik bij het ROC in Sittard aan mijn eerste baan als trainer. Toevallig in het gebouw van mijn oude middelbare school. Binnen het ROC waren de commerciĆ«le trajecten nieuw en we probeerden dan ook vernieuwing in te brengen in deze manier van onderwijs. Trainen in de praktijk in plaats van theorie over de praktijk. Dat gaf nog wel eens discussies intern over de wijze van toetsen van soft skills. Na drie jaar en veel leuke opdrachten verder verhuisde ik naar Brabant en tijdens de trainersbeurs Didacta kwam ik in contact met het bedrijf waar ik mijn Ć©chte start als bedrijfstrainer mocht maken. SPC training in ‘s-Hertogenbosch. Daar ontmoette ik de man die in mij geloofde als trainer en die me de kneepjes van het vak leerde. En een van de belangrijkste dingen die hij me leerde had te maken met het visualiseren van de klant. Hij werd mijn eerste inspirator: Evert Van Tuijl.