VERANDERING IS HET ENIGE CONSTANTE

Niet iedereen kan makkelijk omgaan met veranderingen. Veranderen betekent namelijk het loslaten van het bekende. En dat is spannend. Toch ontkomen we niet aan veranderingen. Om hierin mee te kunnen gaan is het nodig om aan het roer van je eigen leven te staan. Dat is waar ik jou bij kan helpen.

 

We gaan samen aan de slag om je ogen te openen voor nieuwe invalshoeken, oplossingen en perspectieven. We creëren energie om te bewegen. Letterlijk en figuurlijk. Zo wordt veranderen leuker dan je denkt.

 

Veranderen betekent loslaten. In mijn trainingen maak ik gebruik van verschillende technieken om jou of je medewerkers weer in beweging te brengen. Want tevreden medewerkers zijn de basis van een gezond en krachtig bedrijf. Heb jij of hebben jouw medewerkers te maken met veranderingen? Zet deze obstakels dan vandaag nog om in redenen om door te groeien. Maak snel een afspraak.

”We creëeren energie om te bewegen.”

Kiki Eikhout

Als ver-andertrainer is het belangrijk om je aan te passen aan verschillende scenario’s en je te verplaatsen in een ander. Ik help jou letterlijk verder bij jouw veranderingen. Mijn naam is Kiki Eikhout en ik train individuen en medewerkers in organisaties in het omgaan met veranderingen, op professioneel en persoonlijk vlak. Iedereen is anders, dus ik laat iedereen in zijn of haar waarde. Maar ik daag je wél uit om uit je comfortzone te treden. Mijn werkwijze kenmerkt zich door gedrevenheid, creativiteit, een pragmatische instelling en op zijn tijd een vleugje Brabantse humor.

 

Tijdens mijn lerarenopleiding Omgangskunde en Nederlands, verloor mijn vader zijn baan. Hij was één van de vijftigplussers die slachtoffer werd van een grote reorganisatie. Mijn vader werd onbedoeld de inspiratiebron voor mijn toekomst. Want ik besloot om niet voor te klas te gaan staan, maar trainer te worden in het bedrijfsleven. Ik maak het verschil binnen bedrijven op het gebied van verandering en communicatie. Ik geef medewerkers op alle niveaus het gevoel dat ze aan het roer van hun eigen leven kunnen staan. Want zo sta ik zelf óók in het leven. In mijn werk en leven staan passie en beweging centraal. Want als je niet beweegt is er geen verandering.

 

> neem contact op