TIJD VOOR EEN NIEUWE AANPAK

Wat leeft er in jouw werkomgeving of organisatie? Loop jij constant tegen dezelfde problemen aan? Duiken er uit allerlei hoeken en gaten nieuwe vraagstukken op? Wanneer een team of bedrijf weer op de rails gezet moet worden, kunnen mijn maatwerk trainingen het bedrijf en haar medewerkers veel voordelen bieden. Om bijvoorbeeld te groeien of meer vertrouwen te kweken. Voor elk probleem bied ik een passende training op maat.

”Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen m2.’
Tramonta_Training_Teamtraining

Teamcoaching

Gaat de communicatie moeizaam in je team? Is er weinig vertrouwen? Of willen jullie graag effectiever worden? Ik duik met jullie onder de waterspiegel om te ontdekken waar de pijnpunten liggen en wat de verschillende motieven zijn. Voorbeelden van trainingen zijn: teamontwikkeling, professionele communicatie, heisessies faciliteren, persoonlijk leiderschap en effectiviteit. Hierbij maak ik gebruik van erkende modellen zoals Insightsdiscovery persoonlijkheidsprofielen en het Jump movement gespreksmodel.

> Bekijk hier voorgaande projecten!

Persoonlijke coaching

Heb je moeite met veranderingen in jouw persoonlijke of zakelijke leven? Kies dan voor persoonlijke coaching, het IK- moment. Ik werk hier samen met Monique Schlösser van Moed Management. Een bijzondere effectieve en dynamische coaching vorm waarbij je tegelijkertijd twee coaches hebt. In drie tot vijf gesprekken krijg je handvatten zodat je een effectieve aanpak van jouw persoonlijke vraagstuk hebt.

> Bekijk hier voorgaande projecten!

Tramonta_Training_Persoonlijke_Coaching
Tramonta_Training_Organisatieverandering

Organisatieverandering

Vraagstukken binnen een organisatie gaan vaak over het ontwikkelen van een bepaald gedrag of visie. Dit kan te maken hebben met het uitrollen van nieuwe kernwaarden, een aangepaste workflow of veranderingen in het bestuur van een organisatie. Ik ontwikkel zelf opdrachten die het probleem van een organisatie op een leuke manier aanpakken. In spelvorm stimuleer ik zo het gewenste gedrag van jou en je medewerkers.

> Bekijk hier voorgaande projecten!

Persoonlijke Effectiviteit

Mijn ervaringen, gebundeld in één boek. Persoonlijke Effectiviteit is jouw stappenplan naar succes. Ik geef je in het boek inzichten om optimaal resultaat te behalen, op persoonlijk maar ook zakelijk vlak. Verschillende modellen helpen je om de juiste prioriteiten te stellen en belemmeringen hard aan te pakken. Ook lees je over de verhalen en ervaringen van medewerkers en managers uit het bedrijfsleven. Je staat er nooit alleen voor. Dus lees mijn boek!

> bestel het boek